CR Mobile Guard rolsteiger

Sorry. Er is iets mis gegaan
Bedankt voor de offerte aanvraag

Per 1 januari 2018 is het verplicht om steigers aan te bieden die op een veiligere manier opgebouwd kunnen worden. Het Ministerie van SZW en de VSB met haar leden hebben samen gewerkt aan diverse oplossingen binnen de gestelde kaders, dat er altijd een heupleuning rondom een platform moet zitten wanneer deze betreden wordt.

Custers hanteert twee systemen. Enerzijds een systeem waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt kan worden van bestaande horizontaal- en diagonaal schoren (MOBILE GUARD) en anderzijds een systeem met een leuningframe dat juist deze schoren (deels) vervangt (SAFE GUARD).

Het MOBILE GUARD systeem is ideaal voor bestaande gebruikers en biedt eigenlijk de veiligste en meest overzichtelijke oplossing, doordat iedere twee meter de vloer volledig dicht gelegd wordt en verder het vertrouwde schorenpatroon in stand blijft met de daarbij behorende flexibiliteit om de steiger aan de werksituatie aan te passen in het geval van bijvoorbeeld uitstekende geveldelen.

De Mobile Guard beweegt tijdens het opbouwen mee naar boven als een tijdelijke leuning en kan boven worden bevestigd als heupleuning i.p.v. de horizontalen.

Specificaties

  • Werkhoogte voor binnengebruik is max. 14m (vrijstaand)
  • Voor buitengebruik is de werkhoogte max. 10m (vrijstaand), boven 8m verankeren
  • Lengte: 1,80m, 2,50m
  • Breedte: 0,70m
  • Belasting tot 200 kg/m2
  • Anti-slip houten platformvloer of lichtgewicht kunststof vloer
  • Verstelbare uitzetpoten (klein, groot en extra groot)
Bekijk onze sterke punten
Robuuste materialen
Praktische kenmerken
Klantgerichte aanpak
Stel een vraag over dit product
Sorry. Er is iets mis gegaan
Bedankt voor je aanvraag