Wij helpen je graag om jouw hoogwerkers in goede staat te krijgen en te houden. Zodat jij de veiligheid van de gebruikers kunt waarborgen. Ook voor het uitvoeren van de verplichte hoogwerkerkeuring kun je bij ons terecht.
Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat je goed en snel geholpen wordt. Samen met jou komen we in alle situaties tot een oplossing van jouw probleem.
Onze werkplaats in Venray en onze servicewagens zijn compleet uitgerust waardoor wij je door heel Nederland van dienst kunnen zijn.
60 jaar ervaring
Je wilt dat je hoogwerkers veilig te gebruiken zijn. Het is dan ook van belang dat het onderhoud op de juiste manier gebeurd. Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij bekend met alle geldende normen en veiligheidseisen, waardoor de veilige inzetbaarheid van je hoogwerkers geborgd is.
Veilig en efficiƫnt
Het uitvoeren van keuringen en regelmatig onderhoud kan ongelukken met hoogwerkers voorkomen. Bij Custers Hydraulica BV kun je terecht voor de keuring van ieder type en merk hoogwerker. Wij kunnen deze keuringen ook bij jou op locatie uitvoeren om de stilstand van je hoogwerker tot een minimum te beperken.
Heb je nu een storing? Bel +31 (0)478-553000
Bij Custers Hydraulica BV schrijven we Service met de hoofdletter S. Bij een melding van een storing zullen we er dan ook alles aan doen om deze zo spoedig mogelijk op te lossen. Lukt dit niet telefonisch, dan zoeken we naar oplossingen om de stilstand van jouw hoogwerker tot een minimum te beperken.
Hoogwaardig en betrouwbaar
Custers Hydraulica levert veilige, hoogwaardige en betrouwbare producten, die voldoen aan de wettelijke veiligheids- en stabiliteitsnormen. Om de kwaliteit van onze producten en bedrijfsprocessen te waarborgen, laten wij deze regelmatig beoordelen en certificeren.