De veilige en efficiënte inzet van uw hoogwerker is onze ambitie! Custers, uw professionele partner in hoogwerker onderhoud.
Al meer dan 60 jaar ervaring met de productie en het onderhoud van diverse soorten en merken hoogwerkers.
Gaat het om het uitvoeren van de verplichte jaarlijkse keuring, correctief of preventief onderhoud? Wij zorgen er voor dat uw hoogwerker veilig inzetbaar is en blijft.
VCA-gecertificeerd
Met hun jarenlange ervaring zijn onze VCA-gecertificeerde monteurs in staat om in geval van mechanische, elektrische en hydraulische storingen de stilstand van uw hoogwerker tot een minimum te beperken.
Veilig en efficiënt
Goed onderhoud voorkomt storingen en onverwachte stilstand, en hiermee dus ook kosten. Custers kan u hierbij helpen en is uw professionele partner als het gaat om onderhoud en reparatie van uw hoogwerkers.
TÜV-gecertificeerd
Onze TÜV-gecertificeerde staal- en aluminiumlassers kunnen kwalitatief goede herstelwerkzaamheden uitvoeren aan constructieve delen. Zet-, knip, draai-, frees- en boorbewerkingen zijn met ons machinepark geen probleem.
Periodieke keuringen
Veilig en betrouwbaar, voor zowel je eigen materieel alsook voor materieel van derden. Het AMTeK-systeem (Aboma Management Technische Keuringen) voorziet in de wettelijke plicht tot het deskundig keuren van materieel.