Custers Hydraulica BV uit Venray heeft ca. 50 medewerkers en is al sinds 1901 een producent van kwalitatief hoogwaardige producten, die veilig werken op hoogte mogelijk maken.  

Sinds 1980 zijn we producent van kwalitatief hoogwaardige aluminium steigers. Onze aluminium steigers zijn veelzijdig en breed inzetbaar in verschillende marktsegmenten, o.a. in de bouw en de industrie.

Voor de civiele en militaire luchtvaartindustrie ontwikkelen en produceren wij op maat gemaakte steigers, werkplatformen, toegangstrappen en onderhoudsstellingen.

Daarnaast hebben we ruim 60 jaar hoogwerkers geproduceerd en nu zetten wij deze kennis en ervaring in als onafhankelijk servicebedrijf van alle typen en merken hoogwerkers voor onze klanten in binnen-en buitenland.

Gerenommeerde bedrijven als Heijmans, BAM, Spie, Hoeflake, Loxam, DEK, Scania, Airbus, Boeing, KLM & Air France behoren tot onze klantenkring.

Onze bedrijfscultuur is open en direct met een platte, informele bedrijfsorganisatie met korte lijnen, waardoor we snel & slagvaardig kunnen acteren. We zijn volop in beweging en doen met z’n allen ons uiterste best om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten.

We opereren nationaal, maar zijn zeker ook internationaal actief. Custers producten worden veelal verkocht binnen Europa, maar de laatste jaren slaan we onze vleugels ook uit over Canada en de Verenigde Staten.

Ons personeel bestaat uit een gezonde mix van jong en oud; gedegen vakkundigheid gecombineerd met vernieuwende, frisse ideeën leiden tot een continue flow aan product -en procesinnovaties.

In onze visie streven we naar kwaliteit en maatwerk, waarbij we producten leveren die het mogelijk maken om werkzaamheden op hoogte op een veilige en effectieve wijze uit te voeren; SAFE ACCESS. De doelstellingen die we daarbij geformuleerd hebben zijn continuïteit, groei, verbetering van prijs/kwaliteit en innovatie. Dat is waar Custers Hydraulica B.V. voor staat.

Kernwaarden binnen Custers zijn: kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid.

Doen wat we zeggen, verplaats je in je klant, niets minder dan dolenthousiaste klanten, kwaliteit leveren, integer en eerlijk, respectvol met elkaar omgaan, plezier in je werk, groei en ontwikkeling van medewerkers stimuleren en innovatie en dynamiek binnen de organisatie vergroten. Dit zijn allemaal belangrijke waarden binnen Custers.

Alles draait om aandacht en verbinden in de breedste zin van het woord.