Normen & Certificeringen

Custers Hydraulica levert veilige, hoogwaardige en betrouwbare producten, die voldoen aan de wettelijke veiligheids- en stabiliteitsnormen. Onze hoogwerkers voor weggebruik voldoen aan de EN 280 hoogwerkernorm. De Custers aluminium rolsteigers voldoen aan de EN 1004 rolsteigernorm. En onze uitgebreide handleidingen voor opbouw en gebruik van rolsteigers voldoen aan de EN 1298 norm.

Om de kwaliteit van onze producten en bedrijfsprocessen te waarborgen, laten wij deze regelmatig beoordelen en certificeren. Ook zijn wij lid van verschillende brancheverenigingen.

AANGESLOTEN BIJ FME
Dutch Technology
Met ons lidmaatschap van branchevereniging FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie, houden wij onze branchekennis up-to-date.
LID VAN DE NIDV
Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid
De Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) is dé link tussen bedrijven, kennisinstituten en de overheid. Custers is lid van de NIDV en heeft zo toegang tot het netwerk bij o.a. Defensie.
ISO 9001 CERTIFICERING
kwaliteitsmanagement
De ISO 9001 certificering toont aan dat ons kwaliteitsmanagement-systeem voldoet aan alle belangrijke internationale normen.
TÜV GECERTIFICEERD
Technischer Überwachungsverein
Onze lassers en ons productieproces zijn gecertificeerd volgens de normen van de Duitse keuringsinstantie TÜV (Technischer Überwachungsverein).
LID VAN DE VSB
Garantie voor kwaliteit
Branchevereniging voor de steigerbouw en producenten van arbeidsmiddelen voor het werken op hoogte. Door de waarborgregeling vormt het VSB-lidmaatschap een garantie voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.
LID VAN DE NAG
Netherlands Aerospace Group
De Netherlands Aerospace Group (NAG) is de branchevereniging voor leveranciers van producten en diensten aan de luchtvaartsector in binnen- en buitenland.
NAVO / NATO
PREFERRED SUPPLIER
Alleen leveranciers die voldoen aan de strengste eisen en normen mogen zich ‘preferred supplier’ van de NAVO/NATO noemen.
VCA GECERTIFICEERD
Veiligheids Checklist Aannemers
Onze servicemonteurs zijn VCA gecertificeerd. Daardoor bent u ervan verzekerd dat zij werken volgens de Veiligheids Checklist Aannemers.