Service & Onderhoud

Keuringen, onderhoud en reparaties

Custers heeft volledig uitgeruste servicewagens waarmee we periodieke keuringen en reparaties bij u op locatie uit kunnen voeren.

Keuringen worden uitgevoerd volgens het AMTeK-keurmerk.

Verder beschikken we in Venray over een volledig ingerichte werkplaats. Naast de keuringen en het doen van normaal onderhoud, reviseren wij onder andere cilinders, collectoren en mechanische scharnierpunten.

Ook voor het vervangen van accu‘s, het verversen van de hydrauliek-olie en het herstel van hydrauliekleidingen en elektrische bedrading bent u bij ons aan het goede adres.

Het is zelfs mogelijk uw oude hoogwerker over te laten bouwen op een nieuw voertuig om weer te kunnen voldoen aan de door uw klanten geëiste voertuig-emissiewaarden.

Neem contact op:

Meer informatie? Persoonlijk advies?
Neem gerust contact op met een van onze experts.

Sorry. Er is iets mis gegaan
Hartelijk dank voor uw reactie. Het formulier is succesvol verzonden.

JAARLIJKSE KEURING

Het is wettelijk verplicht om hoogwerkers en arbeidsmiddelen periodiek te laten keuren. Wij kunnen deze periodieke keuring snel en vakkundig voor u uitvoeren, al dan niet op locatie. Wij verzorgen keuringen van alle typen hoogwerkers, verhuis- en materiaalliften.

Eventuele reparaties kunnen wij vaak direct uitvoeren, zodat uw hoogwerker weer razendsnel gebruiksklaar is.


TRAINING VOOR GEBRUIKERS

Indien gewenst kunnen onze servicemedewerkers ook een training verzorgen voor de gebruikers van uw hoogwerker. Daarin komen alle belangrijke zaken voor veilig en efficiënt gebruik en onderhoud van de hoogwerker aan de orde.