Schaarhoogwerkers

Moeilijk bereikbare plekken? Met een schaarhoogwerker van Custers komt u snel, efficiënt, maar vooral veilig op praktisch elke werkplek.

  • Ergonomisch verantwoord
  • Gecertificeerde kwaliteit
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Maatwerk altijd mogelijk

Custers Hydraulica B.V. ontwikkelt en fabriceert maatwerk schaarhoogwerkers op truck met een werkhoogte van 6 t/m 12m. Andere modellen & werkhoogten zijn natuurlijk ook leverbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Besturing
Besturing van de hoogwerker geschiedt via een failsafe PLC. Alle bewegingen zijn traploos te regelen en meerdere bewegingen kunnen tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Aandrijving
Aandrijving van de hoogwerker geschiedt via:

PTO
De hoogwerker wordt door een hydraulische pomp aangedreven. Deze wordt aangedreven via een PTO gekoppeld aan een dieselmotor.

Accupakket (hybride uitvoering, optioneel)
In het geval van hybride techniek wordt een elektromotorpompcombinatie met een accupakket verantwoordelijk voor de aandrijving van het hoogwerkergedeelte bij een uitgeschakelde dieselmotor. De accu's kunnen met behulp van de dynamo of met behulp van een lader aan het lichtnet worden opgeladen.

Hybride-aandrijving levert een geluidsreductie tijdens het werken met de hoogwerker op en de missie van uitlaatgassen wordt gereduceerd. Bovendien zorgt het voor een verlaagd brandstofverbruik.

Maatwerk
Iedere schaarhoogwerker op truck wordt naar wens van de klant opgebouwd. Voor elke schaarhoogwerker is bovendien een optielijst beschikbaar.

Normen
Al onze schaarhoogwerkers worden gebouwd volgens de geldende Europese hoogwerkernorm EN280 of andere voor de inzet geldende veiligheidsnormen.