Zomersluiting 2024
Zomersluiting 2024 is van 29 Juli tot en met 09 Augustus
Met een Custers steiger creëert u op elke hoogte een stabiele, veilige en efficiënte werksituatie.
Tailor-made onderhoudsdocks, werkbordessen en trappen voor de Aviation.
Onderhoud, reparaties, keuringen, deskundig advies en andere vormen van service.
Kwaliteit
Voor de fabricage van onze producten maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Al onze bedrijfsprocessen en producten voldoen bovendien aan de belangrijkste normen.
Veiligheid
Dankzij de nieuwe wet- en regelgeving worden er ook controles uitgevoerd en Inspectie SZW doet géén concessies in het uitdelen van boetes. Kies voor de Safe Guard of Mobile Guard methode en voorkom een boete die op kan lopen tot €9000!
Service
Ook na de aanschaf staan onze medewerkers graag voor u klaar. Voor reparaties, onderhoud, keuringen en andere vormen van service hebben wij een eigen serviceafdeling.
VSB
Netwerk op hoogte!
Keurmerk VSB: De basis voor veiligheid, innovatie en duurzaamheid. Een veilige werkplek op hoogte is voor de VSB en haar leden het allergrootste goed. Custers biedt VSB erkende samenstellingen aan.

Veeleisende klanten kiezen voor Custers

Van kleine schilderbedrijven tot grote luchtvaartmaatschappijen. Van aannemers tot verhuurbedrijven. Custers heeft een zeer divers klantenbestand. Maar één ding hebben al deze opdrachtgevers gemeen: ze willen zelf topkwaliteit leveren, dus dat verwachten ze ook van ons.