Custers Hydraulica BV uit Venray heeft ca. 50 medewerkers en is al sinds 1901 een producent van kwalitatief hoogwaardige producten, die veilig werken op hoogte mogelijk maken.  

We produceren sinds de zestiger jaren een breed pakket aan hoogwerkers en al ruim 40 jaar zijn wij een producent van aluminium steigers. Custers is een mooi voorbeeld van de Nederlandse maakindustrie; ontwikkeling, productie, verkoop, service én aftersales van al onze producten geschiedt volledig in eigen beheer. Onze vakmensen hebben door hun jarenlange ervaring, veel kennis en expertise in de access industrie opgebouwd. Ons personeel bestaat uit een gezonde mix van jong en oud; gedegen vakkundigheid gecombineerd met vernieuwende, frisse ideeën leiden tot een continue flow aan product -en procesinnovaties.

Onze bedrijfscultuur is open en direct met een platte, informele bedrijfsorganisatie met korte lijnen, waardoor we snel & slagvaardig kunnen acteren. We zijn volop in beweging en doen met z’n allen ons uiterste best om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze klanten. We opereren nationaal, maar zijn zeker ook internationaal actief. Custers producten worden veelal verkocht binnen Europa, maar de laatste jaren slaan we onze vleugels ook uit over Canada en de Verenigde Staten. Van oudsher zetten we zo nu en dan onze steigers en hoogwerkers ook af in het Midden -en Verre Oosten.

Onze hoogwerkers en aluminium steigers zijn veelzijdig in verschillende marktsegmenten inzetbaar, o.a.: bouw, industrie, infra, luchtvaart. Gerenommeerde bedrijven als Heijmans, BAM, Spie, Hoeflake, Loxam, DEK, Scania, Airbus, Boeing, KLM & Air France behoren tot onze klantenkring.

In onze visie streven we naar kwaliteit en maatwerk, waarbij we producten leveren die het mogelijk maken om werkzaamheden op hoogte op een veilige en effectieve wijze uit te voeren. De doelstellingen die we daarbij geformuleerd hebben zijn continuïteit, groei, verbetering van prijs/kwaliteit en innovatie. Dat is waar Custers Hydraulica B.V. voor staat.

Kernwaarden binnen Custers zijn: kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid. Doen wat we zeggen, verplaats je in je klant, niets minder dan dolenthousiaste klanten, kwaliteit leveren, integer en eerlijk, respectvol met elkaar omgaan, plezier in je werk, groei en ontwikkeling van medewerkers stimuleren en innovatie en dynamiek binnen de organisatie vergroten. Dit zijn allemaal belangrijke waarden binnen Custers. Alles draait om aandacht en verbinden in de breedste zin van het woord.