Onderhoud

Tijdens de inzet van je hoogwerker wil je niet verrast worden door storingen. Veel van deze storingen kunnen voorkomen worden door regelmatig preventief onderhoud. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt bekijken we de gehele staat van de machine, en worden defecte of versleten onderdelen gerepareerd of vervangen. Ook worden de veiligheidssystemen gecontroleerd om een veilige inzet te kunnen waarborgen.

Reparaties

Het uitvoeren van keuringen en onderhoud leidt in sommige gevallen tot reparaties. Deze reparaties zijn nodig om de hoogwerker weer veilig in te kunnen zetten. En om onverwachte kosten en stilstand in de toekomst te voorkomen.

Heb je een defect aan je hoogwerker, dan zullen wij op basis van onze analyse  een voorstel doen om dit zo snel mogelijk te herstellen om de stilstand van je hoogwerker tot een minimum te beperken. Daarbij zal ook altijd in overleg een afweging gemaakt worden of het uitvoeren van een reparatie nog wel rendabel is. Of dat het wellicht verstandiger is om op zoek te gaan naar een nieuwe of tweedehands hoogwerker.

Het is zelfs mogelijk je oude auto-hoogwerker over te bouwen op een nieuw voertuig om weer te kunnen voldoen aan de gestelde eisen voor toegang tot een milieuzone.

Neem contact op:

Meer informatie? Persoonlijk advies?
Neem gerust contact op met één van onze experts.

Sorry. Er is iets mis gegaan
Hartelijk dank voor uw reactie. Het formulier is succesvol verzonden.

Ervaring

Al meer dan 60 jaar is Custers Hydraulica BV al actief binnen de hoogwerkermarkt. Wij zijn op de hoogte van de geldende regelgeving en normen. Wij weten hoe hoogwerkers gebouwd en onderhouden moeten worden. En we hebben de VCA-gecertificeerde monteurs om dit ook op een goede en veilige manier te doen.

Custers Hydraulica BV

Smakterweg 33
5804 AE Venray
Nederland

Tel.: +31 (0) 478 55 30 00
E-mail: info@custers.nl

Openingstijden

Magazijn
Werkdagen: 08:00 tot 16:00 uur

Kantoor
Werkdagen: 08:00 tot 17:00 uur