Vacature Office Manager m/v

 

Custers Hydraulica BV in Venray ontwikkelt, produceert en verkoopt aluminium steigers, hydraulische hoogwerkers en aanverwante producten. In onze visie streven we naar kwaliteit en maatwerk, waarbij we producten leveren die het mogelijk maken om werkzaamheden op hoogte op een veilige en effectieve wijze uit te voeren. Dat is waar Custers Hydraulica B.V. voor staat.

 

Om verdere groei van onze organisatie mogelijk te maken, zijn we op zoek naar een office manager m/v, die gewend is om oplossingsgericht te denken en te werken.

Het doel van de functie is het ondersteunen van de bedrijfsvoering.

Je bent een sterke resultaatgerichte persoonlijkheid, die al enkele jaren in een vergelijkbare functie in een internationaal opererende organisatie werkzaam is.

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit: aannemen van telefoon, notuleren van management –en verkoopvergaderingen, ondersteuning in marketingactiviteiten en diverse andere secretariële en administratieve werkzaamheden.
Daarnaast behoren tot je takenpakket: opmaken van vrachtdocumenten, ondersteuning van de directie, postafwikkeling en afstemmen van diverse facilitaire zaken.

 

De functie-eisen zijn:

-Minimaal MBO-opleiding of gelijkwaardige kennis en capaciteiten

-Minimaal enkele jaren ervaring in vergelijkbare functie


Gewenste competenties zijn:

-Communicatief vaardig

-Vriendelijk en sociaal vaardig

-Kennis van Office en van sociale media

-Stressbestendig, daadkrachtig en energiek

-Gastvrije persoonlijkheid

-Representatief en affiniteit met beschreven sector

-Beheersing van Duits, Engels (en Frans) in woord en geschrift is een pré

 

Met ingang van september 2017 is deze functie beschikbaar voor 30-40 uur per week.

Een dynamische en leuke job binnen een groeiende internationale en salesgerichte productieorganisatie, waarin ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling. De cultuur van onze organisatie is informeel, ambitieus en sterk klantgericht. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

Wat betreft bovenstaande vacature kun je contact opnemen met de heer Job Kool,

managing director van Custers Hydraulica B.V. in Venray, tel. 0478.553000.

Voor meer informatie over onze firma en onze producten verwijzen wij graag

naar onze website www.custers.nl.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan je sollicitatiebrief per mail naar j.kool@custers.nl of per post naar Custers Hydraulica B.V., t.a.v. de heer Job Kool, Postbus 22, 5800AA Venray.