11-12 Door: Anouk Bos

Aviation update

Onlangs leverden wij 2 sets hangende docks voor de nieuw gebouwde MAAS Aviation vliegtuig schilder hangars op Kaunas Airport.

In de nieuwe 7,000 m2 hangars kunnen 2 toestellen tegelijkertijd gespoten worden, en in de nabije toekomst wordt de bouw van nog een hangar door het bedrijf niet uitgesloten.

Onze langdurige samenwerking met MAAS Aviation startte in 2012 toen wij een maatwerk schilder dock voor de A320 family hebben mogen ontwikkelen en leveren. Dit eerste dock werd in Hamburg geleverd, enkele jaren later was Mobile-USA aan de beurt. Meerdere "OEM-hangars" in Maastricht en en Mobile-USA en nu dan ook de Kaunas-Litouwen vestiging.

Wij zijn trots op te kunnen aankondigen dat wij deze maand een nieuwe order hebben gekregen voor ontwerp, productie en levering van 2 sets A220 romp en vleugel stellingen voor de Mobile-USA vestiging: een nieuw hoofdstuk in onze vruchtbare en zeer gewaardeerde samenwerking! Wij bedanken MAAS Aviation voor deze mooie uitdaging in deze moeilijke COVID-19 tijden.